Aanmeldformulier

Welkom bij Shopping-app

Shopping-app is een platform, ontwikkeld voor mensen die door één of andere reden moeilijkheden ondervinden om zelfstandig boodschappen te doen. Zij moeten vaak beroep doen op hulp van mensen uit hun omgeving om hun boodschappen te doen. Shopping-app wil een hulpmiddel zijn om deze hulp vlot te laten verlopen.

Hoe werkt het?
Er zijn twee soorten gebruikers op het Shopping-app platform.
De consumenten zijn de personen die hulp nodig hebben bij het boodschappen doen.
De bezorgers zijn de personen die de consument helpen bij het boodschappen doen.
Een consument plaatst zijn/haar boodschappenlijstje op de Shopping-app website. Zijn/haar bezorger vinkt deze producten aan en brengt ze mee van de winkel. Zo simpel is het!

In tegenstelling tot het boodschappenlijstje op papier of op de computer, kan je met Shopping-app gemakkelijk met meerdere bezorgers werken en kunnen zij van thuis uit je boodschappenlijstje opvolgen. Bovendien kunnen zij eenvoudig het boodschappenlijstje afprinten, downloaden, mailen of offline bekijken.
Voor de consument biedt Shopping-app het voordeel dat hij of zij gemakkelijk in een lijst van producten, de gewenste producten kan zoeken en selecteren en zelfs de producten kan voorzien van een foto en uitgebreide beschrijving, zodat zijn/haar bezorgers perfect weten welke producten ze moeten bezorgen.

Wil je de Shopping-app website uitproberen? Klik dan hier om je te registreren.