Aanmeldformulier

Welkom bij Shopping-app

Shopping-app is een platform, ontwikkeld voor mensen die door één of andere reden moeilijkheden ondervinden om zelfstandig boodschappen te doen. Zij moeten vaak beroep doen op hulp van mensen uit hun omgeving om hun boodschappen te doen. Shopping-app wil een hulpmiddel zijn om deze hulp vlot te laten verlopen.

Hoe werkt het?
Er zijn twee soorten gebruikers op het Shopping-app platform.
De consumenten zijn de personen die hulp nodig hebben bij het boodschappen doen.
De bezorgers zijn de personen die de consument helpen bij het boodschappen doen, zoals familie, vrienden of buren.
Een consument plaatst zijn/haar boodschappenlijstje op de Shopping-app website. Zijn/haar bezorger vinkt deze producten aan en brengt ze mee van de winkel. Zo simpel is het!

In tegenstelling tot het boodschappenlijstje op papier of op de computer, kan je met Shopping-app gemakkelijk met meerdere bezorgers werken en kunnen zij van thuis uit je boodschappenlijstje opvolgen. Bovendien kunnen zij eenvoudig het boodschappenlijstje afprinten, downloaden, mailen of offline op hun smartphone bekijken.
Voor de consument biedt Shopping-app het voordeel dat hij of zij gemakkelijk in een lijst van producten, de gewenste producten kan zoeken en selecteren en zelfs de producten kan voorzien van een foto en uitgebreide beschrijving, zodat zijn/haar bezorgers perfect weten welke producten ze moeten bezorgen.
Ergens onderweg en wil je een product toevoegen aan je winkellijstje? Geen probleem: ook op je smartphone werkt Shopping-app heel handig.

Wil je de Shopping-app website uitproberen? Klik dan hier om je te registreren.

Over mezelf

Kristof Nijs en zijn trouwe hond Fledder

Misschien vraag je je wel af hoe ik op het idee ben gekomen om de Shopping-app website te bouwen.
Om dit uit te leggen, moet ik eigenlijk een heel deel van mijn leven uitleggen. En dat ga ik hier dan ook doen.

Op 10 jarige leeftijd was ik betrokken bij een zwaar verkeersongeval. Ik had vele breuken en verwondingen en lag enkele weken in een coma.
De meeste verwondingen herstelden goed, maar toen ik ontwaakte uit de coma, kon ik niet meer zien.
Het was een zware klap toen de dokters zeiden dat ik blind was. Maar ik besloot niet bij de pakken te blijven zitten en van mijn leven er het beste van te maken.

Dankzij GON-begeleiding kon ik in het gewone onderwijs blijven en naar mijn vroegere school terugkeren.
Na mijn middelbare school volgde ik de richting informatica. Uiteindelijk kreeg ik de kans om enkele jaren werkervaring op te doen bij een internetbedrijfje en leerde ik er hoe je websites moet bouwen.

Programmeren was echt mijn passie. In mijn vrije tijd begon ik aan een website met online dactylolessen voor visueel gehandicapten.
Toen ik zelfstandig ging wonen, deed mijn moeder of soms ook één van mijn zussen de boodschappen voor mij. Het was een heel gedoe om telkens een boodschappenlijstje aan te leggen en deze door te mailen als iemand boodschappen ging doen.
Dus besloot ik hier een website voor te bouwen. Na enkele jaren deze website te hebben gebruikt, was de website geëvolueerd tot de Shopping-app website en leek het me een leuk idee om deze ook ter beschikking te stellen voor andere mensen die hierbij gebaad konden zijn.