Aanmeldformulier

Ben je nieuw op de TYPY-website en wil je graag onze gratis online dactylolessen volgen, klik dan hier om je te registreren en je eerste typles te starten.

Welkom op de TYPY-website

Wil je leren typen als blinde of slechtziende persoon of als je dyslexie hebt? Dan ben je hier op de juiste plaats.
De TYPY-website is een online typecursus, speciaal gericht op de doelgroep van blinden en slechtzienden en mensen met dyslexie. Onze dactylocursus maakt gebruik van gesproken meldingen en geluidsignalen zodat de cursist zich volledig kan concentreren op de te typen letters.
Ook voor personen met dyslexie kan TYPY een hulp zijn bij het leren typen. Je kan immers de woorden tegelijk horen en lezen op het beeldscherm of de te typen woorden laten spellen.
De TYPY lessen zijn zodanig opgebouwd dat ze aanmoedigen en speciaal op maat van de cursist zijn.
Lees de FAQ (veelgestelde vragen) om meer te weten te komen over hoe de website werkt.

Let op: elke les van de cursus zal een aantal keer herhaald worden zodat je typvaardigheid voldoende geoefend wordt. Daarna kan je overgaan naar de volgende les.
Let op: Als tijdens de lessen de spraak vaak hapert, is de oorzaak misschien dat de cache van je browser vol zit. De cache is de opslagplaats waar je browser internetbestanden zoals afbeeldingen en geluiden in opslaat, zodat je browser deze niet telkens hoeft te downloaden. Hierdoor kan je browser vlotter werken.
Waarschijnlijk helpt het dan dat je de cache van je browser leeg maakt. Lees hier hoe je de cache van je browser wist.

Draag je de TYPY-website een warm hart toe en wil je ons graag financieel steunen? Klik dan hier om een gift over te maken.